HTML

Röviden

E blog lényege, hogy rögzítsem, mikor, mi, hogyan érint minket. Miket tudunk a változásokról, hogyan hat ez ránk, mi történik ennek következtében velünk és a diákokkal.

 

Pedagógus életpálya-modell

Friss topikok

  • aquamarineblue: Eljött ez az idő is a tanári pályán ... üdv a kapitalista világban. Multinak dolgozom, detto ezt k... (2013.03.07. 23:17) 42

Napi hazugságok

2012.12.11. 23:02 :: Próteszilaosz

Nem mintha meglepődtem volna, de azért elég durva hazugságok lepleződtek le.

Az államosítás kapcsán az apátfalvai polgármester elmondta, hogy csak akkor adhatják át az iskolájukat (3000 fő felett nem kötelező) az államnak, ha fizetnek vele 16,5 milliót, ami több, mint amit idén az iskolára fordítottak.

Sok helyen megjelent HR, Balog stb. nyilatkozataiban, hogy a tankerületi igazgatók nov., majd dec. 1-jével már mind munkába álltak (azért korrigáltak, mert nov. 1-én huszonvalahány hely betöltetlen maradt). Csakhogy a hivatalos és 10 perc alatt elkészíthető honlapjuk szerint 1, a gödöllői kerület még mindig betöltetlen. Azért kíváncsi vagyok, mikor veszik át az intézményeket, ha még az átvevő személye sem ismert - persze van még 4 nap addig.

Szólj hozzá!

Címkék: államosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://pedo.blog.hu/api/trackback/id/tr324960762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása