HTML

Röviden

E blog lényege, hogy rögzítsem, mikor, mi, hogyan érint minket. Miket tudunk a változásokról, hogyan hat ez ránk, mi történik ennek következtében velünk és a diákokkal.

 

Pedagógus életpálya-modell

Friss topikok

  • aquamarineblue: Eljött ez az idő is a tanári pályán ... üdv a kapitalista világban. Multinak dolgozom, detto ezt k... (2013.03.07. 23:17) 42

15

2013.01.23. 22:35 :: Próteszilaosz

Az új pályázati eljárásból egy újabb elemet tudtunk meg. Szépen lassan csöpögtetik az infókat, hiszen a január 31-i határidő még nagyon messze van, addig úgy gondolják, bőven lesz időnk, hogy a lassan kibontakozó kép alapján elvégezzük a tervezési feladatot a megfelelő bürokratikus módon.

Most bevezették, hogy minden héten egy nap lesz, amikor a tankig. aláír. Addig érkeznek be a pályázati kérelmek, és ő ezen a fontos napon fog döntést hozni azzal, hogy aláír vagy sem. Tehát ha kapunk egy levelet, aminek 8 napos a határideje, akkor, ha gyorsan megoldjuk és aláíratjuk az igazgatóval és átkerül időben, akkor lehet, hogy másnap engedélyezve megkapjuk. De az is lehet, hogy csak 1 hét múlva, és a 8 napos határidő rohamtempó mellett is lejár.

Eszembe jutott még a tegnapi kapcsán, hogy nem csak az a problémánk, hogy nyertünk eszközt egy programhoz, de hónapokkal később kapjuk csak meg a közbeszerzés miatt. Hanem az is, hogy el se tudjuk majd számolni, mert a számla jóval a program után lesz. Nincs az a kreatív "dokumentumgyártás", amely ezt megoldaná, főleg ilyen nagy számban. Arról nem is beszélve, hogy az új hierarchiában nem lesz senki, aki ezt bevállalná, hiszen az állásával játszik. Még a megoldás sem látszik, hiszen január 31-ig kell lejelentenem az igényt, és nem látom, nem láthatom, hogy mikorra lesz meg, nem tudok úgy tervezni, hogy egy adott időpontban megkapjuk az eszközt, az elszámolás úgy álljon, hogy rendelkezésünkre álljon a pénz, és még a program is épp akkor valósuljon meg. Ez akkor is talán akkor is lehetetlen lenne, ha minden tényezőt ismernék azok pontos idejével.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat napló

A bejegyzés trackback címe:

https://pedo.blog.hu/api/trackback/id/tr625036767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása