HTML

Röviden

E blog lényege, hogy rögzítsem, mikor, mi, hogyan érint minket. Miket tudunk a változásokról, hogyan hat ez ránk, mi történik ennek következtében velünk és a diákokkal.

 

Pedagógus életpálya-modell

Friss topikok

  • aquamarineblue: Eljött ez az idő is a tanári pályán ... üdv a kapitalista világban. Multinak dolgozom, detto ezt k... (2013.03.07. 23:17) 42

13

2013.01.21. 23:25 :: Próteszilaosz

Érdekes változások történtek.

Letiltották a számlacímet, amit kaptunk. Nem mintha kaptunk volna engedélyt a számlák befogadására, pusztán elméleti szintű volt a tájékoztatás a múltkor, hogy ha majd egyszer engedélyt kapunk vásárlásra, akkor mire kell a számlát kérni. Most viszont közölték, hogy mégsem. Hogy mi változik, mire és mikorra, az még nem dőlt el, de igyekszik a tankig. kitalálni mihamarabb. Aktuális lenne már csak azért is, mert a kazánszerelő végre megjavította amit kell, de számlát nem adhatott. Nem tudom, hogyan és meddig történik meg a kifizetése. A vezetés munkája és problémái egyre sokasodnak és már nem osztják meg az infókat. Hogy külső vagy belső cenzúra működik vagy csupán a fáradtság és időhiány, azt nem tudom - de alapvetően lényegtelen. Nem hiszem, hogy egy sikertörténetben bármelyik is elfogadható.

Javulás egyébként nem sok történt. A fűtés rendeződött (de talán csak azért, mert találtunk egy "megértő" szerelőt), a helyettesítés félig megoldódott, szoftverek nincsenek még mindig, a pályázatról érdemi döntés nem történt. Apropó pályázat. Szeretnénk 2 kisebb pályázaton indulni, amihez munkáltatói igazolás szükséges. Nem kaptunk választ arra, hogy mikor kapunk engedélyt, hogy indulhatunk-e ill. az igazolás mikorra lesz meg.

Izgalmas hír jött a tanfelügyelőkről. Ne ma létük, hanem az, hogy csak a pedagógiai munkára figyelnek, őket is lehet minősíteni (elvileg...), és az igazgatókat is minősítik. Ez elég érdekes, hiszen az objektivitásra esély sincs. Az pedig külön felháborító, hogy erre fordítanak újabb kétmilliárdnyi eu-s pénzt.

Szólj hozzá!

Címkék: napló

A bejegyzés trackback címe:

https://pedo.blog.hu/api/trackback/id/tr585033484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása