HTML

Röviden

E blog lényege, hogy rögzítsem, mikor, mi, hogyan érint minket. Miket tudunk a változásokról, hogyan hat ez ránk, mi történik ennek következtében velünk és a diákokkal.

 

Pedagógus életpálya-modell

Friss topikok

  • aquamarineblue: Eljött ez az idő is a tanári pályán ... üdv a kapitalista világban. Multinak dolgozom, detto ezt k... (2013.03.07. 23:17) 42

0

2012.12.21. 22:58 :: Próteszilaosz

Eljött az utolsó munkanap. A hagyományokra való tekintettel rövidebb nap, hogy legyen hely és idő az ünnepi beszédre és ebédre. Máskor műsor is volt, most nem volt hozzá elég kedv, lelkesedés. A kormány elérte, hogy valójában senkinek se volt kedve az egészhez. Ilyen lehangoló évzáró még nem volt.

Számunkra nem volt túl izgalmas a nap, a technikaiak azonban elég keményen dolgoztak. Nem volt arra sem idejük, hogy elmondják min. Az ünnepre sem tudtak eljönni. Hozzájuk szólni sem lehetett, mert arra se volt idejük, hogy elmondják, milyen feladatot kaptak hirtelen, de azért lehet sejteni. Mint ahogy azt is, hogy miért kell a szabadságuk ellenére 27-én bejönni, bár saját fülemmel hallottam, hogy nem tudni biztosan mennyi feladat lesz, és lesz-e a többi napon.

A karácsonyi bérünkről nem jött semmi új hír. Megerősítették, hogy megpróbálják idén átutalni. Reméljük sikerül engedélyeztetni. UPDATE: sikerült, 28-án megérkezett.

A KLIK honlapja újult picit. Kibővítették a tankerületi igazgatók listáját azok elérhetőségével. Legalábbis 194-gyel. 4 vagy még mindig nincs (így a gödöllői mellett már nem a folyamatban felirat látszik a név helyett, hanem egyszerűen törölték ezt a sort 3 másikkal együtt). vagy nem sikerült ezt a komoly adatot (név, telefon, e-mail) beszerezni. A lista egyébként hemzseg a gépelési hibáktól...

A felsőoktatással kapcsolatban a dilettantizmus teljesen nyilvánvaló bizonyítékai kerültek a nyilvánosság elé. Végzőseink karácsonyi hangulatát erősen befolyásolta ez.

Eljött hát a világvége. Ha nem is a Föld számára, de a magyar oktatás számára biztosan. Kellemes karácsonyt mindenkinek!

Szólj hozzá!

Címkék: napló államosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://pedo.blog.hu/api/trackback/id/tr14976861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása