HTML

Röviden

E blog lényege, hogy rögzítsem, mikor, mi, hogyan érint minket. Miket tudunk a változásokról, hogyan hat ez ránk, mi történik ennek következtében velünk és a diákokkal.

 

Pedagógus életpálya-modell

Friss topikok

  • aquamarineblue: Eljött ez az idő is a tanári pályán ... üdv a kapitalista világban. Multinak dolgozom, detto ezt k... (2013.03.07. 23:17) 42

26

2013.02.07. 23:23 :: Próteszilaosz

Ma kaptam egy pályázati felhívást. Egyszerű kis pályázat, de a határidő február 15. Tavaly ilyen esetben beugrottam az igazgatóhoz, ha véletlen nem volt, akkor e-mail. És másnap az engedély birtokában megírtam, ránézett és kész. Kényelmesen elkészült minden 3 nap alatt, ha sürgős, akár még aznap.

Most az igazgatói engedély még semmire sem volt elég. Ki kellett töltenem egy 3 oldalas beadványt, ami macerásabb, mint maga a pályázat, mert olyan adatokat is meg kellett adni a kiíróról és a pályázatról, amik nem voltak könnyen elérhetőek, valamint a pályázatot átfogalmazva, megválaszolva - röviden. Mindezt 3 óráig, mert, 4-ig be kell érkezni a tankerületre, hogy holnap átnézhessék és elbírálják, hétfőn megkezdhetem a pályázat kitöltését, amit majd jóváhagynak, bár az még nem világos, hogyan és mikor. Ez őrült szerencse. Mert alakulhatott volna úgy, hogy annyi órám van, hogy nem fejezem rá háromig. Ha ugyanis ma nem megy el, akkor csak jövő pénteken foglalkoznak vele, vagyis a határidő napján, tehát biztosan nem adható be. A járási falvakban így is jártak, hiszen ott késő 3-kor elindulni, hogy 4-ig beérjenek. Persze lehet, hogy hiába örülök, lehet, hogy nem engedélyezik...

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat napló államosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://pedo.blog.hu/api/trackback/id/tr435068614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása