HTML

Röviden

E blog lényege, hogy rögzítsem, mikor, mi, hogyan érint minket. Miket tudunk a változásokról, hogyan hat ez ránk, mi történik ennek következtében velünk és a diákokkal.

 

Pedagógus életpálya-modell

Friss topikok

  • aquamarineblue: Eljött ez az idő is a tanári pályán ... üdv a kapitalista világban. Multinak dolgozom, detto ezt k... (2013.03.07. 23:17) 42

Orbáni évértékelő

2012.12.23. 20:20 :: Próteszilaosz

Orbán beszéde adott némi témát.

Az oktatás átszervezését nevezte az elmúlt két és fél év egyik legnagyobb tettének - miközben gondosan ügyelt, hogy a reform szót ki ne mondja, mert a reform a fidesz-magyar szótárban a katasztrófa és a biztos bukás szinonimája. Normális ember azonban tudja, hogy ez (is) reform. Ráadásul olyan, amihez csak katasztrofális változtatás kapcsolódik.

Ezt az is bizonyítja. hogy Orbán nem volt képes egyetlen konkrét előnyt sem megnevezni, mert amikor arról beszélt, hogy a diákok okosabbak lesznek, és a rendszer olcsóbb és hatékonyabb, akkor nem sikerült túllépni a legelemibb populizmuson.

Szólj hozzá!

Címkék: aktuális

A bejegyzés trackback címe:

https://pedo.blog.hu/api/trackback/id/tr934979174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása