HTML

Röviden

E blog lényege, hogy rögzítsem, mikor, mi, hogyan érint minket. Miket tudunk a változásokról, hogyan hat ez ránk, mi történik ennek következtében velünk és a diákokkal.

 

Pedagógus életpálya-modell

Friss topikok

  • aquamarineblue: Eljött ez az idő is a tanári pályán ... üdv a kapitalista világban. Multinak dolgozom, detto ezt k... (2013.03.07. 23:17) 42

21

2013.01.31. 21:57 :: Próteszilaosz

Túl vagyunk a nagy napon. Annyi történt, hogy nem történt semmi - első ránézésre. Csak várjunk és várjunk. HR közben újra elmondta, hogy nincs semmi komoly probléma, ha véletlen valami apróság felmerül, akkor azonnal választ kapnak és rendeződik. Ez akkora hazugság, hogy szavunk sincs rá. Már megszámlálni se tudjuk, hányszor jeleztük (személyesen a tankig.-nál is), hogy a MAPIA által kiadott utasítás szerint január 31-i határidő. Ennek ellenére nem érkezett semmilyen előírás, pontosítás a KLIKE-re. Ma a tenkir. nem volt hajlandó reagálni az ezt firtató e-mailre, így nem nyomtattuk ki az egyébként elkészült dokumentumot, hisz nem tudjuk, mi az elvárás.

Úgy vélem nehéz sikertörténetről beszélni akkor, ha az új sikermenedzser a saját maga által kitűzött határidőt olyan szinten nem tartja be, hogy még feladatnak sincs kiadva.

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat napló

A bejegyzés trackback címe:

https://pedo.blog.hu/api/trackback/id/tr115055752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása