HTML

Röviden

E blog lényege, hogy rögzítsem, mikor, mi, hogyan érint minket. Miket tudunk a változásokról, hogyan hat ez ránk, mi történik ennek következtében velünk és a diákokkal.

 

Pedagógus életpálya-modell

Friss topikok

  • aquamarineblue: Eljött ez az idő is a tanári pályán ... üdv a kapitalista világban. Multinak dolgozom, detto ezt k... (2013.03.07. 23:17) 42

-7

2012.12.13. 22:21 :: Próteszilaosz

Ma nem történt semmi. Ennyi lenne a lakónikus leírás. Most következzék a valóság.

1.  Írtunk egy levelet a szakszervezeti vezetésnek, hogy tudják, elégedetlenek vagyunk.

2. Szerte az országban tiltakozásokat tartottak a középiskolákban. A vezetés nem kíván ezzel foglalkozni, meglepőbb, hogy a tantestület és a diákok sem. Persze mindenki látta, látja az egyetemisták tüntetését, és úgy gondolja, hogy az épp elég. Pedig dehogy.

3. Az önkormányzatban a Fidesz és a Jobbik megszavazta, hogy adjanak 61 millió Ft karácsonyi jutalmat a veszteséges városi cégek vezetőinek. Emlékeztetőül: iskolánktól 37 millió Ft-ot vont el ugyanez a közgyűlés a rossz anyagi helyzetre való hivatkozással.

4. HR bejelentette, hogy minden a lehető legnagyobb rendben van, egyedül a lakosság nem tökéletes, de már dolgoznak ezen is...

5. A KLIK honlapja szerint még mindig nincs tankerületi igazgatója a gödöllői járásnak.

6. Balog hazudozott össze-vissza, itt elolvasható, hány tételes hazugságról szólt, miközben egyetlen épkézláb mondatot sem sikerült összeraknia a reform mellett. Apropó, a kormány a reform szót épp úgy kerüli, mint a megszorítást.

7. Elköszöntek a Köznevelés szerkesztői. A minisztérium pedagóguslapját az annak megvédéséről szóló törvény ellehetetlenítette, hiszen nem lehet rá idén előfizetni és hirdetni sem. A munkatársak közül senki sem tud semmit, abszolút semmit: hogy kinek lesz munkája, mennyi, mennyiért, hol lesz a nyomda, milyen költségvetésük lesz stb.

Szólj hozzá!

Címkék: napló

A bejegyzés trackback címe:

https://pedo.blog.hu/api/trackback/id/tr204964419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása